06 70 942 27 45

                     Szolgáltatásaink bemutatása                 

Több évtizedes múlttal, szakmai tapasztalattal, vállaljuk új és használt személygépkocsik, teherautók, furgonok, munkagépek és motorkerékpárok műszaki, közúton és közúton kívüli mentését, mozgatását, szállítását. Több száz mentett autó és ügyfél elégedettségének köszönhetően, jelentős visszatérő partnerünk van, ezzel is igazolva munkánk pontosságát, minőségét. Versenyképes árakkal, precízen végezzük a bajba jutott autók mentését és elszállítását. Minden autómentés alkalmával nagy hangsúlyt fektetünk a mentés biztonságára.

Vállaljuk különleges rakományok szállítását is, mint például lakókocsi, konténer, hajó.

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a Budapesti, Pest megyei, Magyarországi és külföldi bajba jutott autósokon azonnal, hatékonyan, és kedvező áron segítsünk. Minden felmerülő probléma megoldásában próbálunk segíteni, nem ismerünk lehetetlent. Évszaktól és az időjárási viszonyoktól függetlenül non- stop, éjjel-nappal, az év 365 napján, ünnepnapokon is ügyfeleink rendelkezésére állunk belföldön és külföldön egyaránt.

Nagyon sok embert hagy cserben az autója nap, mint nap: általában mostoha körülmények között, szerencsétlen helyzetben és természetesen mindig a lehető legrosszabb pillanatban szokott megtörténni a baj.  Az utakon gyakran előforduló balesetek következtében is szükség lehet autómentésre. De egyáltalán nem mindegy, hogyan jövünk ki a kellemetlen helyzetből. Nem kell aggódnia, mi rendelkezésére állunk!

Ha megbízható autómentésre van szüksége, és szeretné minél gyorsabban, egyszerűbben és költséghatékonyabban megoldani a problémát, akkor jó helyen jár!

Számtalan autószervizzel dolgozunk együtt, így az autóját akár azonnal, az elszállítást követően a legjobb kezek közé tudjuk adni, bármilyen gondról is legyen szó. (autókárral kapcsolatos ügyek, autóvillamosság, általános kis és nagyszerviz, gumizás és még sok minden más)

Segítség kérés lépései:

  • Hívja a fenti telefonszámunk egyikét, és mondja el röviden, hogy mi történt, milyen járművet kell menteni.
  • Pontosan hol található a jármű, és a mentés helyszínéről pontosan hova kell szállítani.

A meglévő információk alapján árajánlatot adunk az elvégzendő munkára. Minden autómentő munka, különböző helyen, és körülmények között zajlik, ezért minden elvégzendő munkára, egyedi árajánlatot adunk. Az árajánlat elfogadása után azonnal indulunk Önért, az útviszonyoktól, a forgalomtól függően a helyszínre érve megkezdjük a mentést. Számunkra fontos ügyfeleink kényelme, így arra törekszünk, hogy Önnek minél kevesebbet kelljen várnia, és ne érje még plusz időveszteség is a lerobbant kocsi mellé. Ameddig a helyszínre érkezünk, kérjük, az alábbiakról gondoskodjon:

  • Ha veszélyes helyen áll az autó, szálljanak ki belőle, menjenek biztonságos helyre.
  • Az értékeiket ne hagyják az autóban.
  • Az autó elmozdulásának a megakadályozása, rögzíteni, kiékelni a kerekeket, a megfelelő helyzetbe forgatni a kormányt.
  • Baleset illetve elektromos hiba esetén áramtalanítani kell a gépjárművet.
  • Éjszaka gondoskodni kell róla, hogy a járművet időben észre vegyék, ezért az elakadás jelző háromszöget érdemes felállítani. Az autó mögé 50m-el tegye ki. Sárga láthatósági mellényt vegye fel.

Célunk, hogy hazai környezetben nyugat-európai színvonalú szolgáltatásokat tudjunk nyújtani, így ügyfeleink bizalmát megnyerve a lehető legjobban, leggyorsabban, kedvező feltételek között tudjuk az igényeiket kielégíteni.

Telephelyünk Budapesten üzemel. Működési területeink:M6, M7-es autópálya Érd és Székesfehérvár között Tárnok,Sóskút,Pusztazámor,Martonvásár,Váli-Völgy,Kápolnásnyék,Velence,Vereb,Pázmánd,Nadap,Lovasberény,Csákvár,Pákozd,Sukoró,Agárd,Pest megye:Gyál,Vecsés,Felsőpakony,Alsónémedi,Soroksár,Üllő,Monor,Dunaharaszti,Szigetszentmiklós,Törökbálint,Budaörs,Diósd,Halásztelek,Pestszentimre,Pestszentlőrinc,Kispest,Csepel,illetve akár teljes Magyarország és Európa területe, ahova ügyfeleink megbízást adnak.

Meghibásodott, összetört, bajba került? A nehéz helyzetben jól jön a szakszerű, gyors segítség megfizethető áron!

Hívjon bátran!

 Készséggel állunk a rendelkezésére a nap 24 órájában és az év mindennapján!

                                                              

  Pásztor Péter   06/70-942-27-45

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!